Esimese maailma probleemid: Paljas Porgand tunneb oma vanuse pärast ahastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merilin Taimre (25) ehk Paljas Porgand puhkab koos oma uue kallima Roomet Poomiga romantilises Itaalias. Noored armastajad otsivad koos seiklusi tõeliselt romantilises Itaalias.

Noortel on kindel eesmärk terve reisi jooksul järgida oma tervislikke eluviise (nad on isegi kõik oma toiduvarud Eestist kaasa pakkinud), kuid Itaalial on neile teised plaanid varuks. Eneseületamise ja iseloomu kasvatamisega tuleb alustada juba maandudes.

Küll aga tabas naist kerge ahastus, kui tema ja Roomet tahtsid lossi ekskursioonile minna. Tuleb välja, et loss teeb noortele, 25 ja alla inimestele pileti poole hinnaga. Merilin aga oli selle pärast pettunud, sest ta oli käekoti koos dokumendiga elamisse jätnud ning ta ei saanud kuidagi tõestada, et ta ka soodustust väärib.

«Ma olen 25. Ma ütlesin talle, aga ta ei uskunud,» sõnas Merilin kurvalt. «Kas mul on tõesti nii kortsus otsaesine juba vä?» küsis Merilin olulise küsimuse. 

Roomet oli kallimaga olukorra tõsiduse osas ühel meelel.

Paljal Porgandil ei jäänudki siis muud üle, kui pileti eest täishinda maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles