Tuntud spordiajakirjanik Aet Süvari pürgib olümpiale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aet Süvari pürgib olümpiale
Aet Süvari pürgib olümpiale Foto: Facebook

ETV spordireporter Aet Süvari pani oma naiskolleegidest kokku võistkonna, kellega koos püütakse jõuda 2020 Tokyo olümpiamängudele. Aet ja naised püüavad olümpiale saada 3x3 korvpallis.

Tuntud ja tunnustatud Eesti spordiajakirjanik Aet Süvari on otsustanud kaasa aidata projektile, mille eesmärk on viia Eesti naiste 3×3 korvpalli koondis 2020. aasta Tokyo olümpiamängudele. Aet pani selleks kokku ERRi 3×3 naiskonna, kus lisaks temale mängivad 20. jaanuaril kell 17:00 Audentese spordihallis toimuval naiste turniiril ka Külli Friedemann, Laura Jaansen ja Liisi Rist, kirjutas väljaanne Basket.

«Mul on väga hea meel, et eelkõige jalgpallisõbrana tuntud ajakirjanik ei ole eesmärgiks võtnud 3×3 korvpalli propageerimist ainult spordiuudiste kajastamise läbi, vaid annab ka oma isikliku panuse turniiridel osalemisega,» ütles Eesti Korvpalliliidu 3×3 valdkonna juht Reigo Kimmel, kelle sõnul tuleb naistel FIBA reitingutabeli alusel olümpiapääsme saamiseks lisaks kohalikele turniiridele tuua ära head tulemused ka 2019. aasta 3×3 maailmameistrivõistlustelt, 3×3 Euroopa meistrivõistlustelt, naiste 3×3 World Tourilt ning 2019. aasta juunis toimuvatelt Euroopa mängudelt.

Suurt uudist jagas sotsiaalmeedias ka Aet ise, kes kirjutas:

«No vat kus pauk... see on vist küll esimene kord elus, kui minu nimi ilmub korvpalliliidu leheküljel... Õpetaja Salustel oleks hea meel! Korvpalli mängisin ma viimati keskkoolis, 24 aastat tagasi, aga hea asja nimel... olen kõigeks valmis! Ja õnneks on mul tubli naiskond, meie Liisi (mitmekordne Eesti meister jalgrattasõidus), Külli, ja Laura!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles