Mõistatus: mis lõbusad neiud end nende kringlite taga peidavad?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna ja Piret
Lenna ja Piret Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kui juba väga pikalt on spekuleeritud selle üle, kas Vanilla Ninja tuleb taaskord kokku, et Eesti rahvast lõbustada, siis Lenna Kuurmaa ja Piret Järvis on siiamaani suured sõbrannad, kes tihedalt koos aega veedavad. Nüüd on otsustatud koos kringlite varju peita.

Nii Lenna Kuurmaa kui Piret Järvis-Mildre postitasid oma Instagrami sarnased pildid, kui nad kringlite taha peituvad. Kui Piret otsustas informatsiooni sõbrannade lõbusa käitumise kohta mitte anda, siis Lenna kirjutas oma pildi juurde, et nad on üle 10 aasta jälle Saksamaal.

Lenna kirjutas pildi juurde ka #ninjas, mis võib seal kergelt õrritamiseks olla, kuid see võib tähendada ka midagi rohkemat. 

Kui praegu pole teada, kas ja millal Vanilla Ninja taas kokku tuleb, siis eelmisel aastal said «Su nägu kõlab tuttavalt» saate vaatajad näha omamoodi ninja-tüdrukute kokkutulekut. Koos Lenna ja Piretiga käis Vanilla Ninja kuulsaimat laulu «Club Kung Fu» laulmas üheks ninjatüdrukuks riietatud Tanel Padar. 

Tanel Padar - Vanilla Ninja «Club Kung Fu»
Tanel Padar - Vanilla Ninja «Club Kung Fu» Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles