Internet on halastamatu: fännid sõimasid briti telestaari paksuks, nüüd aga hoopis liiga peenikeseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Casey Batchelor 2016. aastal.
Casey Batchelor 2016. aastal. Foto: SCANPIX

Inglise teletäht Casey Batchelor sai pärast sünnitust tohutult õelaid kommentaare, kuna oli internetirahva arvates liiga kogukas. Nüüd on naine mitukümmend kilo alla võtnud ning fännid leidnud ilkumiseks uue põhjuse: Casey on ülemäära kleenuke!

34-aastane Casey sünnitas tütre möödunud aasta maikuus. Varem modellifiguuriga naine ilmus pärast sünnitust avalikkuse ette märkimisväärselt kogukamana ning see ei jäänud märkamata ka internetitrollidel, vahendas The Sun.

Selline näeb naine välja praegu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casey Batchelor (@caseybatchelor1) on

Nüüd on Casey, keda tuntakse kodumaal peamiselt tõsielusarjast «Big Brother», kaalust lausa 25 kilo alla võtnud. Naisele ootamatult on see kaasa toonud aga vastupidise kriitika. «Kui ülekaalus olin, kutsuti mind vaalaks! Nüüd, kui olen tervislikus kaalus, võrreldakse mind kanatiivaga! Trollidega ei saa kuidagi võita!» rääkis naine.

Nimelt oli üks naine Casey pildi alla kirjutanud, et ta on läinud kaalukaotusega liiga kaugele. «Ma olen kanatiiva peal ka rohkem liha näinud,» teatas ta. Teine kriitik avaldas arvamust, et tõsielutäht näeb sarnane välja 91-aastase inglise näitlejanna June Browniga. «Ma armastan teda, nii et sel võrdlusel pole viga,» ütles Casey selle kommentaari peale.

Vaata ja võrdle, milline Casey enne ja pärast kaalukaotust välja nägi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casey Batchelor (@caseybatchelor1) on

Casey Batchelor on Ühendkuningriigi modell, näitleja ja vahelduva eduga ka lauljatar. Instagramis tutvustab ta end ka joogaõpetajana.

Vaata ka ülipoppi ja seksikat muusikavideot, milles Casey 2012. aastal kaasa lõi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles