Video: Marko Reikop sõi veel jälgimat asja kui Vietnamist toodud prussakas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Reikop pidi sööma midagi veel jälgimat kui lutikad.
Marko Reikop pidi sööma midagi veel jälgimat kui lutikad. Foto: Kaader saatest/ETV

«Ringvaate» saatejuht Marko Reikop käis aastavahetusel Vietnamis, kust tõi kaasa hiiglasliku lutika, mille tele-eetris nahka pistis. Nüüd tutvustati saates kirgiiside toite ning need ei mekkinud Reikopile sugugi paremini.

Laupäeval toimub Tallinna linnamuuseumis näituse «100 aastat argipäeva» raames toidutöötuba «Raudse eesriide taga. Põnevad leiud vennasrahvaste toidulaualt». Marko Reikop tegi soojendust, süües magusat lambarasva ja hapukoorega teed vennasrahvaste menüüst, vahendab Menu.

Reikop kommenteeris ETV saates «Ringvaade», et suhkruga maitsestatud lambarasv oli veel jälgim kui prussakas, mille ta hiljuti Vietnami reisilt kaasa tõi.

«Oh sa ramp, kui õudne. See on peaaegu kõige halvem asi, mis ma üldse elus söönud olen. Kuidas see nii halb on? See on lambarasva maitsega ja siin on veel suhkur ka. See on tõesti jälk. Ma sõin siin paar päeva tagasi lutikat, ma arvan, et see lutikas on parem kui see,» kommenteeris Reikop kirgiiside rahvusrooga.

Aprikoosidega hernesupp tundus Reiopile pärast lambarasva lausa hõrgutis. «Pärast lambarasva on täitsa oivaline toit,» lausus ta.

Vaata videost, kuidas Reikop maadles, et kehva mekiga toidud kurgust alla saada:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles