Video: sõdur tuli koju ja avastas, et terve ta korter on hõbepaberisse mässitud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees otsustas sõbrale vingerpussi mängida ja mässis kogu ta korteri hõbepaberisse.
Mees otsustas sõbrale vingerpussi mängida ja mässis kogu ta korteri hõbepaberisse. Foto: Kaader videost

Briti sõdur Daniel unustas ukse suusareisile minnes lukust lahti ning sõbrad kasutasid võimalust, et talle vingerpussi mängida. Kulus kümme tundi ja 30 rulli hõbepaberit, aga lõpuks sai Danieli tuba põrandast laeni ja seinast seinani hõbepaberiga kaetud.

Kui 26-aastane sõdur ukse lukustamata unustas, ei saanud ta kaks aastat vanem sõber võimalust kasutamata jätta ning otsustas noormehe toa hõbepaberiga katta, vahendab The Sun. Vembu jaoks kulus kümme tundi ja 30 rulli 30-meetrist hõbepaberit. Kaetud sai terve korter voodist dušikardinani ja telerist vetsupotini ning eraldi mässiti paberisse isegi tualetitarbed.

«Dan oli ära suusatamas ja unustas ukse lahti, nii et me otsustasime talle turvameetmete osas õpetust anda,» rääkis sõber Scott vembu tagamaadest. «Ta reaktsioon oli suhteliselt rahulik, kuna ta hindas eelkõige seda, et me olime ka pisidetailidele tähelepanu pööranud,» ütles sõber. Seda kinnitas ka Daniel: «Ma ei läinud närvi, ma olin pigem imestunud, kui hea mu tuba välja näeb.»

Scotti sõnul kulus Danielil üle kolme tunni, et hõbepaberit maha võtta. Kõige tüütum olevat olnud vannituba, kuna seal oli kõige põhjalikumalt mässatud. «Ta pole kõike siiani maha võtnud, ta kasutab hetkel ainult kõige vajalikumaid asju,» jutustas Scott.

Daniel lubab, et teeb sõbrale ükskord tagasi. «Mul ei olnud kunagi isegi toa võtit, nii et ma poleks seda nagunii saanud lukku panna. Küll karma saab tema ka kätte!» ütles sõdur.

Vaata videost, mis täpselt juhtus:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles