Meghan Markle'il lipsas üle huulte kuningliku beebi sündimise aeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sussexi hertsogipaar külastas Birkenheadi, et visata pilk peale uuele ausambale, mis loodi Briti poeedi ning sõduri Wilfred Oweni auks. Kui Meghan Markle aga õnnitlejatega jutustas, lipsal naisel üle huulte esikbeebi sündimise tähtaeg.

Meghan Markle (37) avalikustas, et on kuuendat kuud rase ning esiklaps peaks sündima aprilli kuus. Hertsoginna lisas, et nad ei tea Harryga, kas tuleb poiss või tüdruk, sest nad soovivad, et see jääks üllatuseks.

Põgus sõnavahetus leidis aset Birkenheadis, kui naine kohalikega rääkis, kes olid tulnud hertsogipaari tervitama.

Kuigi Kensington palee pole ametlikult avaldanud lapse sündimise kuupäeva, siis kuninglikud fännud on spekuleerinud, et Sussexi-beebi sünnib juba märtsis.

Pärast kuninglikku kohtumist rääkis kohalik naine Kim Thompson: «Ta on kuus kuud rase ning peaks sünnitama aprillis või mai alguses.»

Väidetavalt küsis ka prints ühelt emalt, kuidas tema lapse Lily nime kirjutatakse, ehkki Meghan rõhutas, et nad ei tea lapse sugu.

«Meghan rääkis rahva seast ka ühe kogenud ämmaemandaga ning rääkis talle, et üks tema sõbrannadest oli sünnatanud viis nädalat varem. Naise ämmaemand oli öelnud, et beebi tuleb siis. kui kõik on tema tulekuks valmis,» lisas Thompson.

«Meghan nõustus minuga, kui ütlesin, et senikaua on kõik hästi kuni beebi on terve ja tugev. Ta viipas Harryle ja ütles, et temast saab imeline isa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles