Näitleja Marilyn Jurman sattus juhuslikult poiste vestlusesse, kes tahtsid 13–14-aastaste tüdrukutega voodisse jõuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman.
Marilyn Jurman. Foto: Erakogu

Näitleja Marilyn Jurman käis saates «Ringvaade» rääkimas, kuidas ta sattus Facebookis juhuslikult vestlusele, kus teismelised poisid pidasid plaani, kuidas 13–14-aastased tüdrukud voodisse saada.

«Mind lisati aasta lõpus ühte Facebooki-vestlusesse, sest minu nimi oli väga sarnane ühe teise tüdruku nimega, keda taheti sinna lisada,» selgitas ta ja tõi välja, et paraku on nende vestlustega selline lugu, et sa saad lugeda kõike, mis sellele lisamisele eelnes, kirjutas Menu

«See oli väga arusaamatu tekst, need olid lühikesed ja ropud slängilaused,» sõnas Jurman ja lisas, et arusaamiseks pidi ta kogu teksti kolm korda läbi lugema.

«See oli siis noormeeste omavaheline vestlus, kus nad arutasid, et korraldada pidu ja sinna peole otsisid nad tüdrukuid ja alkoholi ning kõik oleks olnud okei, aga seal oli väga räigeid sõnu, mida on mul ka niisama sobimatu üle huulte öelda,» ütles Jurman.

Poiste vestluse eesmärk oli enne 2018. aasta lõppu veel mõne tüdrukuga voodisse jõuda. «Tüdrukud, kellest aga vestluses jutt käis, oli 13–14-aastased.»

Näitleja ja joogaõpetaja Marilyn Jurmanist sai möödunud aasta lõpus juhuse tahtel noorte tüdrukute eeskuju, kes on tänaseks aidanud mitmesajal tüdrukul oma rasketest probleemidest üle saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles