Sophie Turner ei tohtinud «Troonide mängu» võtete ajal juukseid pesta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophie Turner kehastab «Troonide mängus» Sansa Starki
Sophie Turner kehastab «Troonide mängus» Sansa Starki Foto: Helen Sloan / AP/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» näiltlejanna Sophie Turner, kes kehastab Sansa Starki, teatas et sarja võtete ühel perioodil ei tohtinud ta juukseid pesta.

22-aastase inglanna teatel sai ta enne viienda hooja algust tegijatelt käsu enam mitte oma juukseid pesta ja ta tundis end kohutavalt, edastab news.com.au.

«Esimestel hooaegadel mul seda keeldu ei olnud, sest pidin välja nägema kena noor aadlidaam. Siis aga tuli keeld ja ma käisin ringi «rasv» peas. Keelu põhjus oli, et mu soenguid oli keeruline teha ja soengud pidid kaua vastu pidama,» teatas staar.

Sophie Turner punaste juustega
Sophie Turner punaste juustega Foto: VALERIE MACON / AFP/Scanpix

Turneri sõnul olid ta punaseks värvitud juuksed nii mustad, et mustus pidas kinni isegi kunstlume masinast ta juustele lennanud osad.

Lõpuks sai Turner loa kanda punaste pikkade juustega parukaid ja ta sai oma juukseid pesta, millal tahtis.

Turner ei ole punapea, vaid ta on blond.

Sophie Turner blondina
Sophie Turner blondina Foto: Jordan Strauss / AP/Scanpix

«Troonide mängu» viimane, kaheksas hooaeg jõuab HBO kanali vaatajateni 14. aprillil. Kaheksas hooaeg koosneb kuuest osast, iga osa pikkus on üle ühe tunni.

Viimase hooaja reklaamvideo «Crypts of Winterfell» kohaselt peab Starkide dünastia oma põliste valduste, Winterfelli lossi ja maade säilitamise eest võitlema.

Sari «Troonide mäng» põhineb USA kirjaniku George R R Martini raamatusarjal « A Song Of Ice And Fire» (Jää ja tule laul), mille esimene osa kannab pealkirja «Game of Thrones» (Troonide mäng).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles