Eesti on Põhjamaade suurimal turismimessil jätkuvalt nõutuim sihtpunkt

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardo Kaljuvee

Eile Helsingis alanud turismimessil MATKA2019 tunti esimesel, valdkonna professionaalidele mõeldud päeval kõige aktiivsemat huvi just Eesti ala vastu, kus kümned meie piirkonnad, alaliidud ja ettevõtted oma tooteid ja teenuseid tutvustavad.

EASi turismiarenduskeskuse juhi Margus Sameli sõnul rõhutatakse uusi puhkamisvõimalusi kogu Eestis. «Viimased kakskümmend aastat on Eesti olnud soomlaste lemmikreisisiht, aga peame põnevana ka püsima ja pakkuma põhjanaabritele uusi turismitooteid ja sündmusi kõikjal üle Eesti, Ida-Virumaast Lääne-Eesti saarteni,» ütles Sameli.

Soome turismiajakirjanikest oli pungil täis ka eile messi raames toimunud pressikonverentsi ruum, kus uusi Eesti puhkamisvõimalusi tutvustati.

Foto: Ardo Kaljuvee

Juba 33. korda toimuv MATKA turismimess kestab pühapäevani. Tegemist on ühe kõige populaarsema sündmusega Helsingi messikeskuses, eelmisel aastal käis messil ligi 70 000 külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles