Jeremy Clarkson pooldab prints Philipi juhilubadest ilma jäämist: mida kuradit teeb selles vanuses mees veel rooli taga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson 2016.
Jeremy Clarkson 2016. Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/Press Association Images

Endine «Top Geari» saatejuht Jeremy Clarkson (58) ühines üleskutsega, et prints Philip (97) juhilubadest ilma jääks, sest põhjustas Sindringhamist lahkudes oma Range Roveriga liiklusõnnetuse, kirjutab Daily Mail.

Prints Philip juhtis neljapäeval Range Roverit, mis põrkas kokku sõiduauto Kiaga, milles viibisid naised vanuses 28 ja 45, ning üheksa kuune beebi. Õnneks lahkusid naised kergemate vigastustega ning beebi pääses vigastusteta.

Õnnetus on tekitanud suurt arutelu, millises vanuses peaksid inimesed autoga sõitmise lõpetama.

Pilt sündmuskohalt, kus prints Philip autoõnnetusse sattus.
Pilt sündmuskohalt, kus prints Philip autoõnnetusse sattus. Foto: SOCIAL MEDIA / REUTERS

Jeremy Clarkson kirjutas The Sunis: «Jah, õnneks ei saanud keegi tõsisemalt vigastada. Ma kardan et mu reaktsioon oli: mida kuradit teeb selles vanuses mees veel autorooli taga?»

«Mootorsõidukite kontsernid ütlevad alati, et vanemad juhid sõidavad turvalisemalt kui noored jõhkardid, kuid ma pole selles nii kindel,» lisas Clarkson.

«Kuninganna on tark. Nii palju kui mina tean, ei ole ta teinud ühtegi vale sammu. Loodame, et ta teeb seda ka seekord ning saadab abikaasa juhiload tagasi Swanseasse.»

Pilt sündmuskohalt, kus prints Philip autoõnnetusse sattus.
Pilt sündmuskohalt, kus prints Philip autoõnnetusse sattus. Foto: CHRIS RADBURN / REUTERS

Norfolki politsei ütles MailOnline'ile, et nad käsitlevad seda kui igat teist liiklusavariid ning küsitlevad Edinburghi hertsogit nii pea, kui on paranenud. «Õnnetust uuritakse ja kasutusele võetakse kõik vajalikud abinõud,» ütles võimude esindaja.

Kui avarii on Philipi süü, võib mees saada süüdistuse või jääb hooletu sõitmise eest juhtimisõigusest ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles