Ariana Grande avaldas uue singli «7 rings», mida süüdistatakse labases plagiaadis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2017.
Ariana Grande 2017. Foto: Kevin Mazur / AFP

Alles hiljuti rabas Ariana Grande fänne «thank u, next» muusikavideoga, kuid lauljanna hoogu maha ei võta ja nüüd avaldas ta teemandisära ning glamuuri täis muusikavideo laulule «7 rings».

Lauljanna Ariana Grande avaldas üle võlli muusikavideo ning vastas Twitteris ka küsimusele, kust tuli laulu idee.

«NYC oli raske päev. Ma viisin oma sõbrannad Tiffany'sse. Me jõime liiga palju šampanjat. Ma ostsin kõigile kihlasõrmused. See oli väga hullumeelne ja naljakas. Tagasiteel Njomza poole mõtlesime, et selles peaks saama laul, seega sama päeva pärastlõunal kirjutasime selle valmis,» kirjutas Ariana Twitteris.

Lõbus hommik jääb samasse ajaperioodi, mil lauljanna lõpetas oma suhte kihlatu Pete Davidsoniga.

Videos löövad kaasa Grande parimad sõbrannad Alexa Lurie, Courtney Chipolone, Victoria Monet, Tayla Parx, Njomza ja Kaydence.

Samal ajal kui Ariana oma uue muusikavideoga rekordeid purustab, on ta sattunud ka suure pahameele alla. Ei läinud palju aega, kui inimesed avastasid, et laul kõlab väga tuttavalt.

Nimelt Princess Nokia postitas Instagrami video, kus toob välja sarnasused «7 ringsi» ja Nokia laulu «Mine» vahel. Praeguseks on aga postitus Instagramist kustutatud.

Princess Nokia kuulas videos mõlemaid laule ning ütles: «Kas see kõlab teile sarnaselt? Sest minu jaoks kõlab see väga sarnaselt. Issand jumal!»

On aga inimesi, kes leiavad sarnasusi Soulja Boy «Pretty Boys Swag» ja 2 Chainz'i «Spend It» lauludega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles