Chrissy Teigen ja John Legend läksid Kimi ja Kanye pulmas nii suurelt riidu, et vabandavad selle eest siiani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chrissy Teigen ja John Legend 2018.
Chrissy Teigen ja John Legend 2018. Foto: AP/Scanpix

USA laulja John Legend (40) ja tema abikaasa modell Chrissy (33) Teigen läksid Itaalias Kim Kardashiani ka Kanye Westi pulmas 2014. aastal riidu ning nad vabandavad selle ees tänase päevani, kirjutab Page Six.

Neljapäeval rääkis esimest korda Chrissy Teigen avalikult «Watch What Happens Live» saates oma suurimast tülist abikaasa John Legendiga ning tunnistas, et nad suudavad vaevu meenutada, millest tüli alguse sai.

«Me proovime siiani sellest mõelda,» rääkis Tiegen. «See tüli läks nii suureks, et iga kord kui ma neid näen tahaksin ma selle eest vabandada.»

2014. aastal pidasid Kardashian ja West maha suurejoonelise pulmapeo, kuhu oli kutsutud külalised nagu Jaden Smith, Serena Williams, Common, Big Sean, Rachel Roy ja paljud teised.

Legend kinnitas, et pruut ja peigmees ei teadnud, mis lahti on kuid Teigen väitis vastupidist ning ütles, et kõik pulmakülalised olid nende riiust teadlikud.

«Ma arvan, et ma olin väga heitunud ja kõik see tuli mu ebakindlusest ning ma elasin seda Johni peal välja,» lisas Teigen. «Ühes ruumis oli lihtsalt väga palju imelisi ja vapustavaid inimesi.»

Teigen rääkis, et ta oli joonud ning pisikesed asjad veeresid lumepallina kuni neist sai üks meeletult suur riid.

Supermodell rääkis mõned päevad tagasi, et oma abikaasaga nad üldiselt ei riidle. Kuid kui nad tülitsevad, siis tavaliselt on see teineteisest mööda rääkimise tulemus. «Ma muutun väga kirglikuks ja valjuks, tema on rohkem laialivalguv. Kui lõpuks me siiski vabandame mõlemad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles