12-aastast koolitüdrukut kiusati nii väga, et ta pidi oma välimust muutma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Wright ja tütar Stacey Wright.
Emma Wright ja tütar Stacey Wright. Foto: Blackpool Gazette / SWNS / Blackpool Gazette / SWNS

Inglismaalt, Blackpoolist pärit 12-aastast Stacey Wrighti kiusati koolis nii palju, et tüdruk muutis selle tagajärjel oma välimust.

Tüdruku ema Emma Wrighti (40) sõnul on tema punapäist tütart räigelt kiusatud alates sellest, kui ta septembris põhikoolis alustas, vahendab SWNS.

Järjepidav koolikiusamine viis 12-aastase tüdruku lausa nii kaugele, et ta mõlgutas isegi enesetapumõtteid. Neid mõtteid jagas ta koolis ka ühe sõbrannaga, kus seda vestlust kuulis pealt ka üks õpetajatest.

Punapäist Stacey Wrighti kiusatakse koolist tema juuksevärvi tõttu.
Punapäist Stacey Wrighti kiusatakse koolist tema juuksevärvi tõttu. Foto: Elu24 kollaaž/ SWNS

«See (kiusamine - toim.) pole nelja kuu jooksul kordagi vaibunud, see on täielik põrgu,» jagas tüdruku ema ahastust.

Kuna tüdrukut noriti just tema juuksevärvi tõttu, lubas ema tal juuksed tumepruuniks värvida. Kiusamisele see siiki punkti ei pannud.

Stacey Wright värvis koolikiusamise tõttu oma juuksed tumepruuniks.
Stacey Wright värvis koolikiusamise tõttu oma juuksed tumepruuniks. Foto: Blackpool Gazette / SWNS

«Ta on väga üksik ja ei käi enam kuskil. Tema sotsiaalne elu on lõppenud,» sõnas tüdruku ema, lisades, et tihti tuleb tütar koolist nuttes.

Tüdruku ema kaalub ka kooli vahetamist. Seni on tema tütar õppinud Neitsi Maarja Katolikus Koolis ning ema sõnul on ta koolitöötajatele saatnud olukorra osas kümneid kaebusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles