Rämmar jätkub: Võsu räpipunt 5miinust jagab veebruaris lava Eesti tuntuima mõminamehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nublu kontserdil Tartu Kammivabrikus oli kohal ka 5miinust.
Nublu kontserdil Tartu Kammivabrikus oli kohal ka 5miinust. Foto: Rauno Liivand

Võsu räpipunt 5miinust lõpetab lühiajalise pausi ning esineb veebruaris ühel laval koos räppar nubluga. Kontsert toimub Simple Sessioni uue Live Night peo raames Tallinnas klubis Laev.

Tänavu 19. korda toimuv ekstreemspordivõistlus Simple Session esitleb 1. veebruaril klubis Laev esmakordselt Live Night peoformaati, kus astub üles eesti räpimaastiku kuumim artist nublu ning Võsu räpibänd 5miinust. Lisaks valivad plaadimasinate taga muusikat Rämmar DJ-d, MHKL & Jozels ning Paul Oja.

5miinust lubab Twitteris, et kontserdil esitatakse paari üllatust ning lavale astutakse nubluga samal ajal. Mine tea, kas see tähendab, et Võsu räpigurud on Eesti popima mõmisejaga käed löönud ja ühise laulu teinud.

Pealinlaste seas populaarne klubi Laev avas pärast tegusat suve jõulude eel spetsiaalselt suursündmusteks ehitatud sisepaviljoni Laev Arena, mis avab enda uksed avalikult esimest korda 1. veebruaril.

Simple Session Live Night toimub reedel, 1. veebruaril algusega kell 22.00. Rohkem infot leiab ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles