Vaata, kes peitis ennast terve lennureisi naise kohvris

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valentyn Ogirenko / Reuters / Scanpix

Naine avastas Lõuna-Aafrikast tagasi Suurbritanniasse lennates, et kogu umbes 13 000-kilomeetrise lennureisi tegi kaasa üks huvitav tegelane.

Kui naine koju jõudes kohvrit lahti hakkas pakkima, siis hüppast seal välja pisikene konn, suuruselt võrreldav mündiga. Ta püüdis konna kinni, pani karpi ning helistas abi saamiseks loomakaitsesse. Ekspertide sõnul tegi naine õigesti, sest konn elas üle pika lennureisi ning võis vajada tervisekontrolli.

Loomakaitsjate sõnul läheb konnal hästi. «Alguses oli ta liikumatu, sest pole harjunud nii külma kliimaga, kuid nüüd on ta juba tunduvalt aktiivsem,» ütles loomakaitsja Paula Jones.

«Me saame tihti kõnesid, et minna järele sisalikele, konnadele, krabidele ja ämblikele, kes on riiete vahele roninud ja inimestega koos puhkuselt nende koju reisinud,» lisas Jones.

Jonesi sõnul on neid järele kutsutud isegi potentsiaalselt surmavale skorpionile, kes samuti oli ennast kohvris sisse seadnud, kirjutab Daily Mail.

Foto: RSPCA /SWNS.COM / Scanpix
Foto: RSPCA /SWNS.COM / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles