I Wear* Experiment annab laupäeval Intsikurmu talifestivalile avalöögi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment.
I Wear* Experiment. Foto: Promopilt

Sel laupäeval, 26. jaanuaril annab I Wear* Experiment Intsikurmu talifestivalile avalöögi T1 kaubanduskeskuses, Intsikurmu KETS poes. Üritus on tasuta ning oodatud on kõik muusikasõbrad.

Laupäeval, 26. jaanuaril algusega kell 18.00 toimub Intsikurmu KETS poes Intsikurmu Talifestivali avalöök, mille raames annab eksklusiivse minikontserdi festivali üks peaesinejatest I Wear* Experiment. Lisaks kontserdile on võimalik bändiliikmetega mõõtu võtta pinksiturniiril ning uudistada bändi uusi fännitooteid. Samuti on õhtu jooksul plaanis mitmeid üllatusi.

«Meil on väga hea meel, et saame just Intsikurmu talifestivalil oma detsembris ilmunud uut albumit «Jupiterz» esitleda,» sõnab bändiliige Hando Jaksi.

«Intsikurmu KETS poes toimuv nii-öelda soojendusüritus on kindlasti heaks võimaluseks veidi intiimsemas keskkonnas meie uue muusikaga tutvuda ning soovi korral meilt küsimusi küsida.»

Intsikurmu KETS on uudse kontseptsiooniga ajaveetmispaik T1 keskuse II korrusel, missiooniga toetada male, muusika, kunsti ning lühifilmide levikut ja nähtavamaks muutmist. Intsikurmu talifestival toimub 2. veebruaril Tallinnas Kultuurikatlas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles