Video: NOËP teab, millisele muusikule 2019. aastal panustama peaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme jagatakse Tallinnas Saku suurhallis välja Eesti Muusikaauhinnad, täna toimuvad seal veel suurejoonelise gala ettevalmistused. Elu24 püüdis kaamera ette NOËPi, kes on tänavu nomineeritud kolmes kategoorias ning astub galal üles koos briti lauljatariga. Vaata videot!

NOËP ehk Andres Kõpper on nomineeritud kolmele muusikaauhinnale: aasta meesartist, aasta popalbum ja parim laul. Kusjuures parima laulu kategoorias loodab NOËP hoopis mõminaräppar nublu võitu. Nublut nimetab NOËP ka 2018. aasta kõige vingemaks tegijaks.

NOËPi arvates peaks Eesti muusikamaastikul panustama noore lauljatari Emily J peale, kes osaleb tänavu ka Eesti Laulul. «Emily J on see aasta kõvasti lammutanud, ma arvan, et tal tuleb sel aastal kindlasti mingit head kraami,» ütles NOËP, kes võtab samuti eurokarussellist osa, seda küll Kerli Kivilaane tiimis.

Eesti Muusikaauhindade suurel galal astub NOËP üles koos briti lauljatari Chinchillaga, kellest eestlased ilmselt kuulnud pole. Videos räägib NOËP, kuidas huvitav koostöö sündis ning miks talle teistega koos laule kirjutada meeldib.

Eesti Muusikaauhinnad 2019 antakse välja 24. jaanuaril Tallinnas Saku suurhallis. Õhtut juhivad Reigo Ahven ja Triinu «Lepatriinu» Paomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles