Inga Raitar hurraalubadusi uueks aastaks ei jaga

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja "Naised" peatoimetaja Inga Raitar
Ajakirja "Naised" peatoimetaja Inga Raitar Foto: Maria Vahuri | Photo Factory
Elu24 uuris meie tuntud inimestelt, mida nad kõige rohkem ootavad ja loodavad aastalt 2009. Ajakirja Naised peatoimetaja Inga Raitar enda sõnul hurraalubadusi ei jaga, kuid arvab, et sel aastal on uued väljakutsed seotud kindlasti mitmekordse eneseületamisega.
 
Kuidas sinu aastavahetus sujus?
 
Vaikselt ja rahulikult paremate sõprade seltsis. Kui su töö on rahva hulgas käimine, siis isikliku aja sooviks sisustada mitte säravas poolvõõras, vaid kindlas ja armsas seltskonnas.
 
Millised ootused on Sul aastale 2009?
 
Ajakirjale ootame edasist positiivset arengut. Läinud aasta lõpu tellijate tõus näitab, et oleme leidnud just selle - praktilise ja naiseliku, nõuandva ja sõbraliku liini, mida naised ootavad sõltumata sellest, mis parasjagu majanduses toimub.
Püüame kindlasti aidata meie lugejatel keerulisi aegu targemalt ja valutumalt üle elada.
 
Oled Sa uusaastalubaduste andja?
 
Alati on hea omada mingit piirhetke kahe ajaperioodi vahel, mis võimaldab võtta kokku eelnenud ja selle valguses kavandada järgnevat eluperioodi. Aastavahetus sobib selleks ideaalselt.
Seega ma ei anna mingeid hurraalubadusi, küll aga mõtlen, mis on järgmise aasta reaalsed uued väljakutsed mulle. Sel aastal on need kindlasti seotud mitmekordse eneseületamisega.
Ilma selleta läheks ju rutiini, kui pidevalt enesele väljakutseid ei seaks, kas pole? 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles