Nüüd on kindel! Anne Hathaway kinnitas, et «Printsessi päevikud» saab järje

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmis "Printsessi päevikud".
Kaader filmis "Printsessi päevikud". Foto: Rights Managed / Ronald Grant Archive / Mary Evan

Kõigile tüdrukutele pähe kulunud film «Printsessi päevikud» saab USA näitlejanna Anne Hathaway sõnul 15. aastat hiljem järje, kirjutab Huffington Post.

Menukomöödia «Printsessi päevikud» fännid on pidanud kaua ootama, et näha uut peatükki Mia Thermopolise elus. Ootamine peagi läbi, sest näitlejanna Anne Hathaway ütles, et nad juba töötavad järjefilmi kallal.

Printsess Hathaway rääkis neljapäeval «Watch What Happens Live with Andy Cohen» saates antud intervjuus: «Kolmanda filmi jaoks on käsikiri olemas.»

Samuti lisas ta, et kaasnäitleja Julie Andrews ja lavastaja Debra Martn Chase on kõik pühendunud koostööle.

Oskari-võitja tunnistas, et projektile on antud roheline tuli ning vaja on teha veel mõned väikesed muudatused.

«Me kõik soovime väga, et see juhtuks. Me ei taha seda teha, kui see pole täiuslik. Me ei taha midagi esitada enne, kui see on valmis,» rääkis Hathaway.

«Karjääri esimestel aastatel oli «Printsessi päevikud»  oli mitmel viisil lahe. See oli suurepärane esimene töö. See oli hitt,» rääkis näitlejanna HuffPostile 2015. aastal. «Samal ajal oli raske saada inimesi ruumis mind tõsiselt võtma, kui soovisin tõsisemat rolli kui printsess.»

Hathaway on olnud kolleeg Julie Andrewsiga lähedased ning naise 83-ndaks sünnipäevaks lisas naise südantsoojendava õnnitluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles