Endast 30 aastat vanema mehega kihlatud naine: mõnikord teeskleme, et olen tema tütar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isabella Sainz (20) on kihlatud endise politseniku Joseph Conneriga (53), keda peetakse tihti hoopis tema isaks.
Isabella Sainz (20) on kihlatud endise politseniku Joseph Conneriga (53), keda peetakse tihti hoopis tema isaks. Foto: Isabella Sainz / SWNS / Isabella Sainz / SWNS

Isabella Sainz (20) on kihlatud endise politseniku Joseph Conneriga (53), keda peetakse tihti hoopis tema isaks. Seda seetõttu, et paarikese vanusevahe on enam kui kolmkümmend aastat, vahendab SWNS.

Miamist, Floridast pärit Isabellal ja Josephil on koos kaks last: 15-kuune Autumn ja kuue nädala vanune Wynter. Paarike plaanib abielluda selle aasta lõpus.

Isabella armus pensionile jäänud politseinikusse, kui nad koos töötasid. Nimelt on Joseph nüüd keskkoolis hoopis lacrosse'i treener.

Kuigi Isabella on Josephi vanimast lapsest ligi viisteist aasta noorem, hakkasid nad siiski aasta eest deitima.

Joseph Conner (53) and Isabella Sainz (20). 
Joseph Conner (53) and Isabella Sainz (20). Foto: Isabella Sainz / SWNS / Isabella Sainz / SWNS

Nad olid suhtes olnud vaid kuu, kui Isabella avastas, et ta on lapseootel. Josephil on varasemast suhtest neli last: 34-aastane Joseph, 24-aastane Jason, 23-aastane Jacqueline ja 21-aastane Justin.

«Me saame kahtlemata rohkelt pilke, kui oleme kuskil avalikult koos,» tunnistas 20-aastane Isabella, kes on täiskohaga emme.

Isabella ja Joseph olid olnud suhtes vaid kuu aega, kui naine avastas, et ta on lapseootel.
Isabella ja Joseph olid olnud suhtes vaid kuu aega, kui naine avastas, et ta on lapseootel. Foto: Isabella Sainz / SWNS / Isabella Sainz / SWNS

«Võõrad küsivad Josephilt tihti, kas ma olen tema tütar. Vahel me parandame neid ja nad jäävad väga vaikseks ja mõnikord lähme sellega kaasa ja teeskleme, et ma olengi tema tütar,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles