Suur galerii: täiskasvanute meelelahutajate punase vaiba üritus oli glamuurselt paljastav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23. - 26. jaanuarini toimus Ameerikas Las vegases AVN Adult Entertainment Expo ehk täiskasvanutele mõeldud filmide ekspositsioon. Viimasel päeval vahetasid esinejad omad töörõivad glamuursete kleitide vastu ja astusid üles punasel vaibal.

AVN ekspositsioon pakub iga-aastaselt võimalust kohata enam kui tuhandet pornotööstuse tähte. Koos meelelahutuse, autograafide ning kõige muuga on võimalik igal külastajal kohtuda oma lemmik artistiga ning nendega suhelda.

Las Vegases toiminud neljapäeva üritus kulmineerus laupäeval, kui peenetesse rõivastesse riietatud näitlejad astusid Hard Rock hotellis ja kasiinos punasele vaibale ning näitasid end seekord natuke teisest küljest.

AVN Awards nominente saab vaadata SIIT.

Vaata ka galeriid täiskasvanutele suunatud tööstuse naistest ekspositsiooni alguses, mil ihu näitamisele pani rohkem rõhku kui glamuurile ja stiilile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles