Fitness-modell Erna Husko näitas, mis pilte mehed talle Instagramis saadavad (9)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul eetris olnud «Õhtu!» saates tuli Erna Huskot küsitledes välja, et naine loobus iluuisutamisest ning hakkas oma tagumikule keskenduma, kuna ta tahtis rohkem naiselikum välja näha.

«Asi oli lihtsalt selles, et ma tahtsin end vormi saada. Kui ma hakkasin trenni tegema, siis ma olin alakaaluline, ning tahtsin rohkem naiselikum välja näha,» sõnas fitness-modell Erna.

«Ma mõtlesin, et tagumik on lihas, ja tahtsin sellega pihta hakata,» lisas ta. «Ma vaatasin väga hästi, et kükid lähevad sinna paika, kuhu peaks, ja tuhar ainult kasvab. Siis ma mõtlesin, miks ma ei võiks sellest enda brändi teha.»

Erna Husko kommenteeris ka kuulujutte nagu tema tagumik oleks võlts ehk on selle saanud läbi süstide või implantaatide. «Ma võin panna bikiinid selga ja näidata teile kui soovite,» pakkus Husko välja. Selle peale ärkasid kohe ka diivanil istuvad kaassaatejuhid Robert ja Jüri, kes selle ajani olid vait olnud.

Kui siis Piret ja Erna jätkasid omavahel jutuajamist, leidsid Jüri saatekülalise kummutilt fotoaparaadi, kust nad avastasid pildid, mis neis elevust tekitas.

Fitnessmodell Erna Husko
Fitnessmodell Erna Husko Foto: Erakogu

Soomlanna jagas oma kogemusi ka meestega, kes on rohkem huvitatud temast endast kui tema õpetustest, kuidas end vormi saada.

«Päris koduukseni nad ei tule, aga kuna Instagramis on nii kerge tänapäeval kirjutada, siis mõnikord võib kirju päevas tulla 30-40 tükki,» ütles Erna. Ta lisas, et mehed kirjutavad talle ja küsivad, kuidas tal läheb, tahavad teda kohtama viia või küsivad, kuidas saada endale selline tagumik nagu tal endal.

Erna lisas, et kui ta nendele meestele ei vasta, siis on nad alguses veel toredad ja viisakad, aga kui vaikus muutub liiga pikaks, siis hakkavad nad teda solvama ja talle halvasti ütlema.

«Siis ma saan aru, miks nad mulle tegelikult kirjutavad,» sõnas neiu. Seejärel avab neiu talle Instagrami saadetud pildi, kus on võõra mehe peenis. Televaatajate õnneks on seda arvutiprogrammi abil udutatud.

Vaata videost täispikka episoodi Erna Husko ja «Õhtu!» saatejuhtidega, kus seltskond püüab soomlanna moodi trenni teha ning pildistada ideaalset Instagrami pilti.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles