Kaardimoor Laura: mõtted juhivad kogu elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Vapperi digimaal ennustaja Laurast
Kalev Vapperi digimaal ennustaja Laurast Foto: Repro

Tänases TV3 saates «Eesti nõiad» tutvustati kaardimoor Laurat, kes on üks Eesti omapärasemaid nõidasid.

Laura keha on kängitsetud ratastooli, kuid vaba ja üleloomulike võimetega mõistus suudab näha tulevikku. Kui odavaks langetab kinnisvarakriis teie kodu hinna? Laura teab. Kuidas lahti saada joodikust mehest? Laura õpetab.

Selle kätele tätoveeritud ruunimärkidega ja võlusõrmuseid kandva kaardimoori telefoninumbrit ei ole lihtne leida. Info ülinõutud ennustajast levib vaid suust suhu.

Kaardimoor on veendunud, et tema tee kaartide juurde ei olnud juhuslik ning naine leiab, et tema ei ole mingisugune õpetaja. «Mina pean inimesele soovitama, mitte teda õpetama. Oluline on, et ta teadvustaks seda, et ta on tulnud siia ellu õppima,» seletab skorpioni tähtkujus sündinud ennustaja.

Ennustajal pea ennekõike olema soov inimest aidata. Laurale meeldib eriti ennustada neile, keda ta ei tea. Kaardimooril on vaja teada ainult tähtkuju ja looma.

Naine leiab, et inimesed mõtlevad tihtipeale lihtsalt väga valesti. «Haletsemine ei ole motiiv, ainult armastamine on,» seletab ta. «Mõttel on tohutu energia, tugevam kui tuumaenergia.»

«Mõte on mateeria ja halbasid mõtteid mõeldes võibki elu hakata allamäge vedama,» seletab naine, kui palju mõtted meie elu mõjutavad.

Laura juurde ennustama minnes läheb aega vähemalt kolm tundi. Naine eelistab kasutada just tarokaarte. Neis peitub vanade preestrite tarkus. Kaartidel olevates kujundites peituv info hakkab ennustaja alateadvusega suhtlema.

Kaardimoor usub, et inimest peab õpetama õigesti mõtlema aga kõiki juhib siiski jumal.

Laura on õnnelik, kui tema vahendatud tekst on kedagi õpetanud. Naine räägib, et tema 19 viljatut naispatsienti on saanud lapsed tema vahendatud info abiga.

«Mehed on isased loomad, nad lükkavad otsustamist edasi, naised tahavad selgust,» seletab ennustaja meeste ja naiste erinevusi.

«Kahtlemine ongi vaimne enesetapp. Mõtle seda, mis sa tahad, põhiline on aga armastus. Armasta ennast ja armasta jumalat. Ainus, mida ei ole mõtet armastada, on raha. See on meie enda väljamõeldud.»

Laura usub taassünni õpetusse ning oma vaimse tarkuse on ta paljuski saanud raamatuid lugedes. Naisele meeldib väga budistlik õpetus.

Ennustaja Laura, kelle kehale on tätoveeritud mitmeid kaitsvaid ruunimärke, seletab, et mitte ühtegi sümboolikat ei tohi suvaliselt teha. «Teadmatusest on inimesed isegi endale kasvajad kasvama pannud,» räägib ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles