Fotod: pere sai hotellitoas suure šoki osaliseks

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Ameeriklanna Kali Powell ja tema kaks last külastasid nädalavahetusel San Antonios asuvat hotelli Drury Inn & Suites. Hotellitoas sai pere väga ebameeldiva üllatuse osaliseks.

Naist ja tema lapsi varitsesid toas kümned lutikad. «See oli mu elu kõige vastikum kogemus. Oli nii suuri kui väikseid [lutikaid],» rääkis naine kohalikule uudistekanalile.

Naise sõnul olid lapsed juba magama jäänud, enne kui ta putukaid üldse märkas. Varem ei ole ta lutikatega kokku puutunud, kogemus oli traumeeriv nii tema kui laste jaoks.

Perel võimaldati teise tuppa ümber kolida, kuid naine kardab nüüd, et lutikad tulid temaga koju kaasa. Seetõttu loodab ta, et ka varasematele hotellikülastajatele antakse lutikaohust teada, et nad saaksid oma kodu üle kontrollida.

Hotelli esindaja sõnul on külastajate turvalisus ja mugavus kõige olulisem prioriteet, kuid ükski majutusasutus pole kahjuks lutikate eest kaitstud. Hotell vabandab pere ees, ööbimise eest neilt tasu ei küsitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles