ELU24 PODCAST: alati armas ja särtsakas Sissi avaldas enda kohta midagi täiesti üllatavat!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 podcasti «KÕU!» saatekülaline Sissi.
Elu24 podcasti «KÕU!» saatekülaline Sissi. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 podcasti «KÕU!» teiseks saatekülaliseks oli soe ja armas Sissi. Kui staarisaatest ja kuulsast isast on meedias juba palju räägitud, siis nüüd avaldas lauljatar enda kohta midagi vägagi üllatavat.

Et Eesti Laulu võistlus on ukse ees, ei saanud me küsimata jätta, kuidas on Sissil lood lavanärviga - kas juba kimbutab? «Minul endal ei ole närvi nii väga sees, küll aga mu ema on meie maja kõige närvilisem inimene praegu,» vastas ta.

Noore lauljatari sõnul ei pruugigi tal lavanärvi üldse tulla, pigem ootab Sissi juba seda, et saaks laval laulda ja tantsida ning tunda adrenaliini, mida pakub talle laval olemine.

Elu24 podcast: saatekülaline Sissi.
Elu24 podcast: saatekülaline Sissi. Foto: Konstantin Sednev / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Samuti pole ta kuulanud konkurentide lugusid. «Kõigi esinemiste surm on see, kui sa hakkad end teiste artistidega võrdlema,» lisas ta.

Lisaks rääkisime Sissiga ka spirituaalsusest ning noor lauljatar jagas meiega väga isiklikku teemat. Ta on väikesest saadik nõid olnud.

Kuula «KÕU!» saadet ja saad teada, mida kõik see tähendab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles