Aina hullemaks läheb! Ariana Grande lasi vigase tätoveeringu ümber teha, aga ka seekord vigaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariana Grande 2017.
Ariana Grande 2017. Foto: AP/Scanpix

Paar päeva tagasi teatas lauljanna Ariana Grande Instagramis, et lasi endale peopessa tätoveerida jaapani keeles «BBQ grill». Naine lasi seda küll parandada, aga 7 sõrmust see ikkagi ei tähenda.

Lauljanna Ariana Grande mõte oli uue hittsingli «7 rings» auks tätoveerida peopessa jaapani keeles laulu nimi, kuid fännid osutasid tähelepanu asjaolule, et tätoveeringul seisab hoopis «shichirin», mis on väike Jaapani barbecue grill.

Peale vea tegemist lasi naine tätoveeringut parandada, seekord oli tal kõrval ka juhendaja. Paistab, et asjatult, sest tätoveering ei tähenda ikka 7 sõrmust, kirjutab Cosmopolitan.

Ariana postitas mitmeid Instagrami story pilte, et ka fänne kaasata oma tätoveeringu-paranduse projekti, milles teatas ka, et seekord sai lauljanna valuvaigistava süsti.

«Miks... Kuidas... Nüüd on Ariana tätoveeringul kirjas «Jaapani BBQ sõrm,»» kirjutas tähelepanelik keeleoskaja Twitteris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles