Kadunud jalgpalluri Emiliano Sala otsingute juht on kindel, et leiab lähipäevil lennukivraki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fänn hoiab Emiliano Sala autogrammiga pilti.
Fänn hoiab Emiliano Sala autogrammiga pilti. Foto: STEPHANE MAHE / REUTERS

Emotsionaalse pressikonverentsi ajal Guernsay's lubas David Mearns (60) leida kadunud lennuki, piloodi ning jalgpalluri Emiliano Sala hiljemalt teisipäevaks, kirjutab The Sun.

Blue Water Recoveries direktor David Mearns palgati, et leida kadunud jalgpallur Emiliano Sala. Mees lubas leida vastused jalgpalluri perele. 

David Mearns, 2019.
David Mearns, 2019. Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images

Mees palgati eelmisel nädalal peale seda, kui kadunud Cardiffi ründaja leidmiseks koguti 267 tuhat naela.

Mearns on veendunud, et lennuki vrakk ning jalgpallur leitakse hiljemalt teisipäevaks. «Ma tahan neid aidata nii kuidas võimalik, nii lihtne see ongi. Lõppeesmärgiks on leida vastused pere küsimustele.»

David Mearns, Emiliano Sala õde Romina ja ema Mercedes.
David Mearns, Emiliano Sala õde Romina ja ema Mercedes. Foto: Joe Giddens / PA Wire/PA Images

«Me anname perele parima võimaluse selleks,» ütles Mearns. «Lennuk on rusudeks, kuid me oleme enesekindlad ning usume, et leiame lennukivraki lähime kolme päeva jooksul.»

Peale Argentiinlase ja Piper PA-46 Malibu väikelennuki kadumist on läbi otsitud rohkem kui 160 ruutkilomeetrit. Kolm lennukit, viis helikopterit ning kaks päästepaati olid kaasatud otsingutesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles