Vandenõuteoreetikud on veendunud, et Paul McCartney suri 60ndatel ja asendati teisikuga... ja neil on tõestus! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel The Beatles (kellaosuti suunas vasakult ülevalt alates) koosseisus Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison.
Ansambel The Beatles (kellaosuti suunas vasakult ülevalt alates) koosseisus Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon ja George Harrison. Foto: Robert Freeman/Scanpix

Vandenõuteoreetikud usuvad, et biitlite kitarrist, laulja ja laulukirjutaja Paul McCartney suri 1966. aastal autoõnnetuses ning asendati teisikuga. Teooriat kinnitab videoklipp, milles pannakse tagurpidi mängima üks bändi lauludest.

Vandenõuteooriate kohaselt hukkus McCartney 1966. aastal autoavariis ja tema asemele astus äravahetamiseni sarnane Billy Shears, vahendab Daily Star. Shears võitis 1965. aastal konkursi, kus pidi kuulsat biitlit jäljendama.

Suurim vihje selle kohta on ilmselt biitlite pala «I'm So Tired», mille lõpus kõlavad John Lennoni arusaamatud häälitsused. Kui panna laul tagurpidi mängima, öeldakse selgelt ja arusaadavalt: «Paul on surnud, igatsen teda, igatsen teda, igatsen teda...»

Vaata videot, kust kuuleb, kuidas laul tagurpidi pööratult kõlab.

1969. aastal kommenteeris McCartney, et kuulujutud tema surma kohta on suuresti liialdatud. «Kuigi kui ma oleksin surnud, siis oleksin ma kindlasti viimane, kes sellest kuuleb,» ütles muusik BBC-le.

Mullu tunnistas 76-aastane McCartney, et on sellest vandenõuteooriast üle saanud ja selle unustanud. «Me lihtsalt lasime sel minna,» ütles mees.

Varasemalt on McCartney aga kaamera ees kinnitanud, et ta on tõepoolest surnud ning asendatud teisikuga. Vaata videoklippi:

Internetis ringleb ka video, kus on terve vandenõuteooria põhjalikult ära selgitatud:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles