Tulevärki, räppi ja nibusid: Maroon 5 andis ajaloo halvima Super Bowli poolajakontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA-s toimus iga-aastane Super Bowli pühapäev. Tänavu aasta esines poolajal naiste lemmik Maroon 5, kuid esinemist nimetati hoopis «igavaks striptiisiks», kirjutab The Sun.

Ameerika Ühendriikide NFL jalgpalliliiga Super Bowl mäng toimus 53. korda. Tänavu aasta toimus üritus Atlantas Mercedes-Benz staadionil. Tiitli nimel võistlesid New England Patriots ja Los Angeles Rams.

Poolaja show on aga üks oodatumaid õhtu elemente. Seekord astusid laval üles Maroon 5, Travis Scott ja Big Boi. Vaatamata suurtele lavanimedele olid vaatajad pettunud ning seda nimetati isegi läbi aegade halvimaks esinemiseks poolajal.

Maroon 5 esitas Atlanta staadionil oma tuntumaid hitte näiteks «Harder To Breathe» ja «Moves Like Jagger».

Pahased ja pettunud Super Bowli fännid võtsid säutsumaailma Twitteri üle ning elasid oma pahameelt sotsiaalmeedias välja. «Ma pole kunagi varem Maroon 5 esinemisel käinud ja nüüd ma mõistan miks..» kirjutas üks.

«Tänavune @SuperBowl poolaja šou teeb mu hingele haiget. Mul on kahju, kes kutsus Maroon 5-i poolajale esinema. Esmaspäeval kontoris on tal kindlasti väga piinlik,» säutsus teine.

«Ma ei taha enam kunagi näha Travis Scotti ja Maroon 5-i ühes lauses. See on õudne,» lisas kolmas.

«Adam Levine'i esinemise kõrghetk oli see, et tema särk nägi välja täpselt samasugused nagu mu padjad, mis on kindlasti suurel hulgal inimestel Targetist ostetud,» säutsus neljas ning lisas pildi kõrvutamaks kurikuulsat patja ja särki.

Üks pettunud Super Bowli vaataja aga säutsus: «Väga kehv. Fakt, et ta pidi end lahti riietama, et fännide tähelepanu hajutada kehvalt esinemiselt räägib enda eest. Ma ootasin palju enamat, kohutav.»

2018. aastal surnud «Käsnakalle Kantpüksi» autorit mälestati videoga, millega juhatati sisse räppat Travis Scotti esinemine. Videoklipis oleks räppar justkui tulekerana lennanud staadionile ning oma esinemist alustas ta hitiga «Sico Mode».

Väike kummardus multikaloojale polnud aga paljude fännide jaoks piisav, sest ikoonilist täispikka versiooni «Sweet Victory'st» ei mängitudki.

Nendele lisandus laval ka veel räppar Big Boi hiphop duost OutKast, kes rahva käima tõmbas klassikalise lauluga «The Way You Move».

Lisaks räpparitele astusid laval üles ka gospelkoor ja marsiorkester. Sellel ajal hoidsid inimesed publikus põlevaid paberlaternaid, millel olid meeliülendavad sõnumid, näiteks naerata, emba ja valgusta. Laternad lasti õhku ning moodustasid sõnumi «One Love» ehk üks armastus.

Peale esinemist tänas Levine Instagramis fänne: «Kui me võtsime vastutuse, et esineda Super Bowli poolajal, võtsin ma pastaka ja lihtsalt kirjutasin. Mõned sõnad, mis minuni jõudsid selle hetkel, jõudsid sellel õhtul ka laternatel taevasse. Me täname universumit selle ajaloolise võimaluse eest esineda maailma suurimal laval. Me täname oma fänne, kes meie unistused teoks on teinud. Ja me täname kriitikuid, kes panevad meid veel rohkem pingutama. Üks armastus.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When we accepted the responsibility to perform at the SBHTS, I took out my pen and just wrote. Some of the words that came to me in that moment eventually made their way onto the incredible lanterns that flew high and low tonight. We thank the universe for this historic opportunity to play on the world«s biggest stage. We thank our fans for making our dreams possible. And we thank our critics for always pushing us to do better. One Love. ❤️ And the list of words is... Forgive Laugh Cry Smile Share Live Endure Embrace Remember Enlighten Preserve Inspire Sweat Fight Express Give Receive Elevate Climb Unify Fortify Soften Dance Scream Dream Educate Provide Inhale Exhale Persevere Stand Kneel Overcome Love Listen

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Peale NFL-i protesti politsei julmuse vastu, võitles Levine võitles otsustamisega, kas võtta vastu esinemine Super Bowlil. «Mitte keegi ei mõelnud seda rohkem läbi ja ei pannud sinna sisse rohkem armastust kui mina. Ma rääkisin mitmete inimestega, kuid mis peamine- ma vaigstasin enda sees kogu müra ja ma kuulasin iseend. Ma tegin otsuse selle põhjal, kuidas ma end tundsin.»

Eriti tekitas aga inimeste seas elevust ja kõmu Lavine'i «striptiis» laval. See tuletas kõikidele fännidele meelde aastatetaguse Janet Jacksoni nibuvälgutuse. Jackson esines tollel poolajal koos Justin Timberlake'iga ning kostüümiäparduse tõttu lipsas välja üks lauljanna rindadest.

See ajas fännid marru, sest Janet pidi tollel korral taluma väga suurt kriitikat ja sellest tehti suur draama. Pahameelsete vaatajate meelest on topeltstandardid naiste ja meeste vahel on täiesti absurdsed, kirjutab Cosmopolitan.

«Andke mulle andeks, kuid Adam Levine peaks saama samasuguse ahastuse ohvriks nagu Janet. Nimelt peaks see meile tõestama kui absurdne, silmakirjalik, rassistlik ja seksistlik oli hüsteeria Janeti rinna ümber,» säutsus üks.

«Kuidas võib Adam Levine oma nibusid näidata ja Janet Jackson mitte?» pahandas teine Twitteris.

«See riik peaks võtma ette tõsise jutuajamise, sest Adam Levine'i nibud on nähtavasti teles vastuvõetavad, kuid Janet Jacksonit häbistati ja kanti musta nimekirja millegi eest, mida ta isegi ei teinud,» pahandas teine.

«Adam Levine annab ilma särgita ajuvaba poolaja show. Näide topelstandarditest, kuidas aastaid tagasi oleks Janet Jacksoni karjäär peaaegu läbi, sest riideäparduse tõttu näitas nibu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles