PILDINURK: «Õhtu!» viimastest ettevalmistustest Eesti Laulu õnnepisarateni- need on meie fotograafi nädala lemmikpildid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta esimene kuu saadeti vingelt minema ning uus võeti vastu sama rajult. Elu24 fotograaf on neist välja valinud vaid kõige rajumad, et saaksime neid ka teiega jagada. Vaata galeriist, mida vägevat möödunud nädalal korda saadeti!

28. jaanuaril alustas Kanal 2s otsesaade «Õhtu!» ja seda ikka Piret Laose, Jüri Butšakovi ja Robert Rooli juhtimisel. Vaata galeriist, millised ettevalmistused toimusid kohapeal veel enne saate algust SIIT.

29. jaanuaril käis imeilus Eesti Laulu finalist Kadiah rääkimas lavanärvist ja esines MyHits live stuudios. Vaata kogu intervjuud ja esitust videost SIIT.

30. jaanuaril oli Elu24 podcasti «KÕU!» teiseks saatekülaliseks soe ja armas Sissi. Kui staarisaatest ja kuulsast isast on meedias juba palju räägitud, siis nüüd avaldas lauljatar enda kohta midagi vägagi üllatavat.

Kuula «KÕU!» saadet ja saad teada, mida kõik see tähendab SIIT. 

30. jaanuaril esmaesitles Uudo Sepp oma uut lugu MyHits live stuudios ja rääkis oma kassipojast Ukust!

Vaata intervjuud ja täispikka live esitust SIIT. 

31. jaanuaril toimus Tartus Eesti Laulu esimene poolfinaal, kus astusid üles 12 esinejat, kellest pääsesid edasi kuus finalisti. Loe blogist ja vaata galeriist, mis toimus kohapeal SIIT.

Esimesel veebruaril selgusid viimased kuus finalisti, kes osalevad 16. veebruaril Saku Suurhallis Eesti Laul 2019 finaalis, et välja selgitada, kes läheb Eestit kevadel Iisraeli esindama.

Vaata, mis toimus Eesti Laulu teise poolfinaali ajal koha peal SIIT.

Teise poolfinaali blogi loe aga SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles