Hensugusta teda saatnud kriitikast: mõned kommentaarid olid päris head

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juutuuber Henri Karpov ehk Hensugusta käis täna saates «Õhtu!» rääkimas oma kogemusest telesaatejuhina. Loomulikult oli suur enamus diskussioonist Henrit saatnud kriitikatulva kohta.

Hensugusta langes Eesti rahva kriitika alla asjaolude halva kokkulangemise tulemusel. Enam vähem samal ajal, kui hakkasid liikuma jutud, et Teet Margna ja Kristjan Jõekalda lahkuvad Kanal 2-st, anti juutuuberile Hensugustale oma saade. Sellest aga tegid nii mitmedki inimesed järelduse, et Kanal 2 on teinud maailma kõige halvema otsuse, kui noor kogemusteta poisike määrati asendama kahte telelegendi. Selle tulemusena valati Kanal2 virtsaga üle ja sellega sai pihta ka Henri.

«Ma ei ole kellelegi halba teinud,» kommenteeris Hensugusta seda olukorda saates «Õhtu!». «Mulle lihtsalt pakuti sügisel võimalust,» ütles ta ja ta võttis sellest võimalusest kinni.

Tema üheks lemmik solvanguks aga oli see, kui teda võrreldi välimuselt oma õega.

Kuigi saatejuht arvas, et see ei olegi nii hull, siis vastas Henri: «Sa peaksid mu õde nägema.»

See oli loomulikult naljaga öeldud ning Henri lisas, et armastab oma õde väga.

Hensugusta, kes on ka YouTube'is tegutsemise ajal saanud oma videode eest kriitikat, koges seda kõike nüüd hoopis suuremal platvormil. Mitte kunagi varem polnud ta nii suure vaatajaskonna tähelepanu keskpunktis olnud. Ning kuna ta sai rohkem kriitikat kui lähiajaloost meeles, siis tunti muret nii poisi enda, tema vanemate ja sõprade pärast.

Henri aga ise ütles, et pere oli väga toetav. «Ilma pere ja sõpradeta oleks narkolaks olnud,» sõnas poiss naljaga pooleks. Aga samas ei tea, mida reaalsus oleks päriselt toonud.

Hensugusta tegi kunagi ka reaktsioonivideo, kus tema vanemad ja sõbrad loevad «Hensugusta SHOW» saate kohta käivad kommentaare. Henri rääkis saates, et selle video ettevalmistuseks luges ta ühes teatud portaalis avaldatud artiklit ja selle juurde käinud 400 kommentaari. 

Henri võttis olukorra tõsidust arvestades teda saatnud kriitikat pehmelt ja kiitis kommenteerijaid nende loovuse eest. «Mõned (solvavad) kommentaarid olid päris head,» ütles ta ning lisas, et eestlased oskavad solvata.

Vaatamata kriitikatulvale võtaks Hensugusta pakkumise uuesti vastu, sest see kõik oli tema jaoks hea karastus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles