Kuumad kaadrid: millisest soost on see kaunis sünnipäevalaps?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA-s resideeruv juutuuber Nikita Dragun tähistas Lääne-Hollywoodis oma 22. sünnipäeva, lüües avaras riietuses ka oma kehavõlud letti.

Noor juutuuber tähistas sõprade seltsis sünnipäeva Roku Sunsetis, kohalikus sushirestoranis. Peoõhtul kandis Dragun hõbedast ja sädelevat kostüümi, mis igal juhul tähelepanu püüdis.

Nikita Dragun on transsooline juutuuber. Transsoolisus on inimese sooidentiteedi, soolise väljenduse või soolise käitumise mittevastavus tema bioloogilisele soole, kirjutab Vikipeedia.

Nikita sündis poisina ning on aastate jooksul avalikult rääkinud nii oma soovahetusest, kui ka raskustest ja diskrimineerimisest, mida transsoolised inimesed taluma peavad. Lisaks leiab tema kontolt rohkelt meigi-, moe- ja elustiilivideosid.

Juutuuberi tegemistel hoiab Youtube'i keskkonnas silma peal üle kahe miljoni fänni ning Instagramis on tal ligi 4 miljonit fänni. 

Vaata tema Instagrami SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles