Pildid ja video: millele vihjavad «Troonide mängu» viimase hooaja fotod?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Menusarja «Troonide mäng» viimane, kaheksas hooaeg jõuab vaatajateni aprillis ning sarja taga olev voogedastusteenus HBO avaldas Twitteris sellest hooajast esimesed fotod.

15 fotol on näha Daenerys Targaryeni, Jon Snowd, Cersei Lannisteri, Tyrion Lannisteri, Jaime Lannisteri, Sansa Starki, Arya Starki ja teisi.

Cersei Lannister (Lena Headey)
Cersei Lannister (Lena Headey) Foto: twitter.com

Twitteris neid pilte vaadanutrele jäi silma, et vaid Daenerys Targaryen ja Jon Snow on piltidel koos. Sarja fännid arvavad, et see on viimase hooaja kohta oluline vihje. Eriti veel see foto, millel neid tegelasi on näha üksteisele otsa vaatamas.  Teada on, et Daenerys Targaryen ja Jon Snow on sugulased.

Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Jon Snow (Kit Harington) ja Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: twitter.com

«Troonide mängu» kaheksas hooaeg koosneb kuuest osast, olles osade arvu poolest lühem kui varasemad hooajad, mil osasid oli 7 – 10.

Sarja tegijate sõnul ei ole kaheksas hooaeg varasemate hooaegadega võrreldes pikkuselt lühem, sest osad on oma kestuselt pikemad. Lisaks näeb viimasel hooajal palju võimsaid lahingustseene.

HBO avalikustas juba varem kaheksanda hooaja reklaamvideo, millel on Sansa Stark, keda kehastab Sophie Turner, Jon Snow, keda mängib Kit Harington ja Arya Stark, keda kehastab Maisie Williams, Winterfelli lossi krüptis, kus on esivanemate kujud. Nad kuulevad esivanemaid neile midagi ütlemas ning siis haaravad Snow ja Stark mõõga, et astuda ohule vastu. 

Sansa Stark (Sophie Turner)
Sansa Stark (Sophie Turner) Foto: twitter.com

Need kolm tegelast koos Daenerys Targaryeniga peavad võitlema Winterfelli ohustava Öökuninga ja tema surnute armeega.

Öökuningas ja tema surnute armee
Öökuningas ja tema surnute armee Foto: Backgrid/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles