Oeh! Uku Suviste juhendaja ja popstaar Ani Lorak on selle pildi tõttu sotsmeedia tule all... ja põhjus on täiesti totter (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ani Lorak.
Ani Lorak. Foto: Mikhail Tereshchenko / Mikhail Tereshchenko/TASS

Ukrainast pärit lauljatar Ani Lorak (40) postitas hiljuti Instagrami selfie, mis paljudele tema jälgijatele teps mitte ei meeldinud.

Kõnealusel fotol poseerib Lorak hotellitoas, seljas valge hommikumantel. Pealtnäha tavaline selfie on aga paljud fännid tigedaks ajanud ja nad süüdistavad lauljatari liigses pilditöötluses.

Mitmed fännid leiavad isegi, et ta ei näe fotol enda moodi välja. «Mida Ani endaga teinud on?» ahastab üks naise fännidest.

«Kohutav,» lisab teinegi fänn.

«Ta näeb vana välja,» kaebas veel kolmaski fänn.

Samas leidus rohkelt ka fänne, kes lauljatari kaitsesid. «Ära kuula kedagi. Sa oled väga ilus,» kommenteeriti tema pildi alla.

«Imelised silmad!» õhkas üks naise fännidest.

«Väga kaunis,» lisas veel teinegi.

Lorak esindas Ukrainat 2008. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga «Shady Lady» ja saavutas sellega finaalis teise koha. Ta oli ka Uku Suviste juhendaja Vene talendisaates «The Voice», kus Suviste jõudis lausa poolfinaalini välja.

Tänavu jaanuaris läksid Ani Lorak ja tema abikaasa Murat Nalçacıoğlu lahku. Kuigi kumbki osapool kommentaare ei jaganud, arvatakse, et 2009. aastal sõlmitud liidu lõpetas mehe afäär. Mõned fännid spekuleerivad, et just lahutus on popstaari välimust mõjutanud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles