Sõnajalad soovivad, et kasiinod läheks uuel aastal pankrotti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonnad Sõnajalad.
Perekonnad Sõnajalad. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.
Perekond Sõnajalgadel käivad praegu ettevalmistused juba kaheksanda plaadi välja andmiseks ning kevadel on oodata nende tuuri pea kõikides Eesti väikelinnades. Sõnajalad on uhked, et julgevad olla loomingus siiani omanäolised.

Siiri, Viivi, Oleg ja Andres Sõnajalg pajatavad Justile antud intervjuus, et Eestis häirib neid enim kristluse ja jumala pilkamine.

«Usu pärast pilgati meid juba kooli ajal - nüüd on riigikord muutunud, aga paljud inimesed on ikka samasugused nagu nõukogude ajal,» on Oleg eestlastes pettunud.

Andrese arvates võiks eestlaste silmad rohkem särada ning ta soovitab leida ka majanduslikult raskes olukorras midagi, mis rõõmu valmistaks. «Ka meile on raskused palju õpetanud, oleme sel ajal üksteist hoidnud ning toetanud.»

Uueks aastaks soovivad Sõnajalad inimestele jõudu, vastupidavust ning samuti annab nende arvates uut energiat usk jumalasse. «Me sooviks, et ööklubid jääksid tühjemaks ning kirikud täituks ja kasiinod läheks pankrotti.»

«Kes on kasiinodesse investeerinud, võtku oma rahad kähku välja,» soovitab Andres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles