Brittidel oma Victor Crone: nemadki saadavad Eurovisioonile sütitava ballaadiga meeslaulja (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Rice.
Michael Rice. Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

Suurbritannia eest sõidab Iisraelis toimuvale Eurovisiooni lauluvõistlusele 21-aastane Michael Rice looga «Bigger Than Us», kusjuures tausta laulab Eestitki esindanud Sahlene.

Hartlepoolist pärit 21-aastane noormees kogus kodumaal tuntust 2014. aastal, kui osales talendisaates «The X Factor». Maikuus sõidab ta Tel Avivi esindama britte maailma suurimal muusikavõistlusel, vahendab The Guardian. Rice valiti võitjaks publikuhääletuse tulemusel.

«See laul räägib armastusest, see on väga võimas laul. Sa lihtsalt tunned sellega sidet. Rõhk on emotsioonidel,» kirjeldas Rice võidulaulu.

Kuula võidulaul üle:

Eesti Laulu võidusoosikuks peetakse rootslast Victor Crone'i, kelle laul «Storm» on brittide võidulooga mõnevõrra sarnane: mõlemat esitab tugeva häälega meeslaulja, lugudes on energiat ja jõudu, mõlemaid võib kirjeldada kui power-ballaade. Kui prognoosid ei valeta ja Crone tõesti Eesti Laulu võidab, on tal üks kindel konkurent juba Iisraelis ootamas.

Nagu Eurovisioonil kombeks, kujuneb igal aastal välja üks kindel stiil või element, mida edu saadab. Kas seekord ongi aeg käes meeslauljate ja sütitavate ballaadide võidukäiguks, selgub maikuus.

Kuula Crone'i võistluslaulu, mille autorite seas on Stig Rästa:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles