Naine abiellus oma isaga pärast kõva konkurentsi poolõega tema armastuse üle (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha koos oma isa/abikaasa Travisega
Samantha koos oma isa/abikaasa Travisega Foto: Facebook

Nebraskas vahistati isa ja tütar, kes omavahel abiellusid. Naine ütles hiljem, et tal oli oma poolõega kõva konkurents selle üle, kes saab oma isaga magada.

39-aastane Travis Fieldgrove ja tema 21-aastane tütar Samantha Kershner vahistati kolmapäeval Nebraskas, kui nende väidetav intiimsuhe avalikuks tuli, kirjutas Metro.

Kershner rääkis politseile, et ta kasvas ilma isata üles ning ütles 2015. aastal oma emale, et sooviks teada, kes tema isa on. Ema ütles, et see mees on Travis Fieldgrove. Tütar võttis isaga ühendust ning paarike leppis kokku kohtumise aja.

Samantha Kershner
Samantha Kershner Foto: Halli maakonna vangla

Järgmise kolme aasta jooksul oli paaril tavaline isa-tütre suhe, kuni see eelmise aasta septembris muutus seksuaalseks, ütles Kershner politseile. 

Omaha World-Herald vahendas ametivõimude sõnu, mille järgi olla Kershneri motivatsioon isaga magada tingitud armukadedusest ja kõvast konkurentsist oma poolõega selle üle, kes saab oma isaga seksida.

Paar abiellus 1. oktoobril 2018 Adamsi maakonna kohtumajas Hastingsis, Nebraskas. See osariik ei nõu enam enne abiellumist vereproovi, mille tõttu ei saanud ametivõimud tuvastada, et Travis ja Samantha on isa ja tütar.

Travis Fieldgrove ütles politseile, et tema ei uskunud, et on Kershneri osa, kuna tema nime ei olnud naise sünnitunnistusele märgitud. Mõlemad andsid võimudele DNA-testi, et sellele küsimusel vastus saada. Testi tulemused saabusid 14. jaanuaril ning nende kohaselt on Fieldgrove 99,99% tõenäosusega Kershneri isa.

Travis Fieldgrove
Travis Fieldgrove Foto: Halli maakonna vangla

Nebraskas asuva Grand Islandi politseijaoskonna kohaselt vahistati nii Fieldgrove ja Kershner ning neile esitati süüdistus verepilastuses.

Paari hoitakse praegu Halli maakonna vanglas. Fieldgrove'ile määrati 100 000 dollariline ja Kershnerile 20 000 dollariline kautsjon. 

Nebraska osariigis on seadusega karistatav suhe vanema ja lapse, vanavanema ja lapselapse, õe-venna (nii täis- kui poolveresugulase), onude ja nõbude ning tädide ja nõbude vahel. Süüdimõistmise korral võib paari ees oodata 1-25 aasta pikkune vanglakaristus.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles