Paparatso galerii: klubi Vabank pidas eile oma viimase peo ja sulges lõplikult uksed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööklubi Vabank tähistas eile oma üheksandat ja ühtlasti ka viimast sünnipäeva väga pidulikult. Tähtsale päevale soovisid pääseda ka sajad pidulised, kes trotsisid selleks pealinnas valitsenud halba ilma.

Vaata galeriist, kes ja kui väga soovisid pääseda 15 eurose sissepääsu hinnaga «Viimane kustutab tuled» peole.

Elu24 kirjutas selle kuu alguses loo sellest, et ööklubi Vabank lõpetab tegutsemise. 

Üheksa aastat Eesti klubimaastikku kvaliteetse meelelahutusega täiustanud klubis on üles astunud nii meil kui mujal tuntud DJ-d, produtsendid ja artistid nagu Bob Sinclar, David Morales, Sonique ja Kym Mazelle.

«Vaatamata klubi populaarsusele õigustab klubi sulgemine end tänases formaadis, kuna tunneme, et turg on üheksa aastaga muutunud. Hea meel on tõdeda, et oleme nende aastate jooksul suutnud luua lojaalse kliendibaasi. Pole välistatud, et tulevikus saame häid emotsioone pakkuda uuel, kohendatud kujul,» selgitab tegevuse lõpetamise tagamaad klubi Vabank tegevjuht Timo Tirs. 

Ajaloolises pangahoones asuv klubi Vabank on teiste ööklubide kõrval suurt rõhku pööranud klubi VIP-liikmetele, kellele on aastate jooksul pakutud majaväliseid privaatpidusid, ühiseid teatris- ja kinoskäike ning tennise- ja golfiturniire lisaks teistele privileegidele. 

«Klubi Vabank näol on Eesti klubimaastik kindlasti rikastunud kvaliteetse meelelahutuse näol. Alati tipptasemel programm, teenindus ja DJ-d on sellest teinud meelispaiga paljudele pidulistele läbi aastate ning eks seal on nii mõnigi külastaja leidnud uusi sõpru või ehk isegi armastuse. Teatud segmendile on see olnud ainsaks ööklubiks Tallinnas, kus õhtu hommikusse saata,» meenutab klubi VIP-liige, sündmus- ja suhtekorradusfirma OnePr tegevjuht Maret Soom. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles