Galerii: Trad.Attack! andis Tallinnas maagilise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rokkiv etnobänd Trad.Attack! lõpetas suurejoonelise kontserdiga Tallinnas Alexela kontserdimajas oma teise albumi «Kullakarva» esitluse. 

Maagiline reedeõhtu tõi lisaks Trad.Attack!ile lavale soojendusartisti, soome lõõtsavõluri Antti Paalaneni, bändi suvise singli «Lell'o» originaalesitajad Maret ja Jane Vabarna ning bändiliikmete vennad-õed muust maailmast, hundi- ja karumaskidesse varjunud pillimehed. 

Täismajale antud kontsert oli emotsionaalne ning väärikas punkt bändi teisele kauamängivale. Nüüd kolib bänd pikamaks ajaks prooviruumi ning jätkab uue albumi meisterdamist. Uus album ilmub 2020. aasta kevadel. 

Trad.Attack! jätkab maailmavallutamist ning osaleb juba mõne päeva pärast algaval Põhja-Ameerika ühel olulisemal showcase festivalil Folk Alliance International, mis toimub Kanadas Montréalis. Lisaks ootab bändi sel kevadel ees kontsert Siberis ning minituur põhjanaabrite juures Soomes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles