Brigitte Susanne Hunt avaldas, mis Eesti Laulu finalisti lugu ta kuulab söögi alla ja söögi peale (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TBrigitte Susanne Hunt avaldas, mis Eesti Laulu finalisti lugu ta kuulab söögi alla ja söögi peale
TBrigitte Susanne Hunt avaldas, mis Eesti Laulu finalisti lugu ta kuulab söögi alla ja söögi peale Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Juba sel laupäeval toimub Saku Suurhallis Eesti Laul 2019 suur finaali, kus valitakse lugu, mis esindab Eestit kevadel Iisraelis toimuval Eurovisioonil. Kui aga Instagrami story mingi marker on, siis on teada, kellele raadiohääl Brigitte Susanne Hunt oma hääle annab.

Power Hit Radio saatejuht ning blogija Brigitte tegi Instagram storysse postituse, kus ta istub autos ja kuulab Inga Tislari esitatavat laulu «Milline päev».

Brigitte lisas postituse juurde, et ta ei viitsi, et lugu nii kaasahaarav on ja vihjas, et on seda vast juba 60 korda kuulanud.

Brigitte Susanne Hunt laulab Inga Tislari loole meeleolukalt kaasa
Brigitte Susanne Hunt laulab Inga Tislari loole meeleolukalt kaasa Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kuna kihlveokontorid Ingale finaalis kõrget kohta ei ennusta, siis tuleks talle kindlasti kasuks Brigitte üleskutse oma fännidele laupäeval just tema poolt hääletada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles