Eesti teleekraanidele jõuavad sarja «Elavad surnud» 9. hooaja viimased kaheksa osa (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Elavad surnud». Eesti teleekraanidele jõuavad sarja «Elavad surnud» 9. hooaja viimased kaheksa osa
Kaader seriaalist «Elavad surnud». Eesti teleekraanidele jõuavad sarja «Elavad surnud» 9. hooaja viimased kaheksa osa Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Telekanal FOX teatas, et seriaali «Elavad surnud» 9. hooaja teise osa episoodid jõuavad Eesti televaatajateni. Armastatud sarja uued osad linastuvad FOX kanalil 11. veebruaril kell 22.00.

Seriaali esimesed kaheksa episoodi jätsid televaatajad põnevusega sarja naasmist ootama kui tegelaste hulka lisandusid uued pahalased, kes tapsid Jesuse (Tom Payne) näol ühe peamistest tegelastest. Pildilt on kadunud ka endine peategelane ning tegelaste peamine juhtfiguur Rick (Andrew Lincoln), kes ohverdas end teiste hüvangu nimel.

Hooaeg koosneb sarnaselt eelnevatele 16 episoodist. Esimesed kaheksa jõudsid teleekraanidele üle maailma oktoobris, nüüd jõuavad televaatajateni 9. hooaja viimased kaheksa episoodi.

Emmydega pärjatud õudusdraama põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning räägib ellujäänutest, kes politseinik Rick Grimesi juhtimisel proovivad leida turvalist kohta zombidest rüüstatud maailmas. Sari on juba viimased kuus aastat kõrgeima vaadatavusega draamasari 18-49 aastaste segmendis ning juhib uuringute kohaselt ka maailma populaarseimate telesarjade edetabelit.

«Elavad Surnud» 9. hooaja 9. episoodi on võimalik vaadata FOX telekanalil täna, 11. jaanuaril kell 22.00.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles