Isik tuvastatud ning tõde teada: Kadunud jalgpallur Emiliano Sala suri rasketesse pea- ja rindkerevigastustesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ründaja Emiliano Sala.
Ründaja Emiliano Sala. Foto: AFP / Scanpix

Pea nädal aega tagasi toodi La Manche'i kukkunud väikelennukist Piper Malibu PA-46 välja surnukeha. Tänaseks on teada, et tegemist oli jalgpallur Emiliano Salaga, kes suri ulatuslikesse pea ja rindkerevigastustesse, kirjutab Daily Mail.

Jalgpalluri Emiliano Sala surnukeha toodi peaaegu nädal aega tagasi pinnale. Alguses ei suudetud isikut tuvastada ning kriminoloogidel võttis aega isiku kindlaks tegemine, sest Emiliano Sala isikut sai identifitseerida vaid tänu sõrmejälgedele. Jalgpallur suri massivsetesse pea- ning rindkerevigastustesse.

Väikelennukilt leitud surnukeha toodi pinnale.
Väikelennukilt leitud surnukeha toodi pinnale. Foto: Steve Parsons / PA Wire/PA Images

Piloodi David Ibbotsoni surnukega väikelennuki vrakist ei leitud. Piloodi perekond ütles, et nad ei kaota lootust ning teevad kõik, et leida kadunud pereisa. Ibbotsoni abikaasa Nora ütles, et seniks kuni mehe surnukeha pole kodus, ei suuda ta korralikult leinata.

«Me teame, et ta on kadunud, kuid me tahame teda tagasi,» ütles piloodi abikaasa. «Me teame, et ta on surnud, kuid me tahame teda koju. Ta on olnud imeline abikaasa, meid alati toetanud ja ta oli meie kalju.»

Jalgpallimeeskonna Nantesi mängijad, töötajad ning peatreener Vahid Halilhodzic tegid kodumängul Beaujoire staadionil endisele tiimikaaslasele Emiliano Salale austusavalduse. Nantesi mängijad kleepisid särkidel üle ka nimed Sala nimega.

Cardiff City jalgpallurid kannavad mälestamiseks soojendussärkidel Emiliano Sala pilti, 02.02.2019.
Cardiff City jalgpallurid kannavad mälestamiseks soojendussärkidel Emiliano Sala pilti, 02.02.2019. Foto: REBECCA NADEN / REUTERS

Sama tegid ka Cardiff City mängijad, kellega Emiliano Sala liituma pidi. Mängijad kandsid soojenduse ajal särke endise tiimikaaslase pildiga, et teda mälestada ning talle austust avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles