Murrab hoogsalt välismaale! INGER läheb Ameerikasse esinema (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inger Fridolin ehk  INGER esineb märtsis prestiižsel muusika konverentsil MUSEXPO.
Inger Fridolin ehk INGER esineb märtsis prestiižsel muusika konverentsil MUSEXPO. Foto: Promopilt

Eesti Laulul osalev INGER esineb märtsis maailma meelelahutuspealinnas Los Angeleses prestiižsel muusika konverentsil MUSEXPO.

Inger astub selliste staaride jälgedes nagu Katy Perry, Jessie J, LMFAO, Sheppard, Gavin James ning Robyn, kelle kõigi karjäär on saanud hoo sisse pärast esinemist rahvusvahelisel muusikakonverentsil MUSEXPO, mis toimub USAs, Los Angeleses.

MUSEXPO Creative Summit annab parima võimaluse esineda muusikatööstuse liidrite ees. Konverents meelitab kohale muusikaäri mõjutajad üle kogu maailma, osalevad nii plaadifirmad, kirjastajad, agendid, tele- ja filmimuusika sünkroniseerijad, kui ka paljude maailmakuulsate brändide esindajad.

Inger ise on väga rõõmus, et ta selle aasta MUSEXPO esinejaks valiti. Sadade artistide hulgast, kes soovivad seal esineda, valitakse välja alla 20. «Ma ei suuda uskuda viimaste kuude sündmusi,» tõdes Inger. «Alles kolm kuud tagasi esinesin oma keskkoolis, sel laupäeval esinen Eesti Laulu finaalis ning järgmisel kuul juba maailma muusikatööstuse liidritele Los Angeleses.»

MUSEXPO president ja asutaja Sat Bisla lisab: «Hiljuti sain vihje Renee Meristelt, et Eestis on välja ilmunud üks väga andekas noor artist, keda selle aasta MUSEXPO osalejad peaksid kuulama ja nägema. Pärast Ingeri muusika kuulamist oli mulle ja MUSEXPO meeskonnale selge, et tal on eriline hääl, isiksus, autentne esitus ning huvitav muusika. Meil on hea meel, et esitleme sel aastal Ingerit maailma muusikatööstusele ja aitame talle luua uusi võimalusi tema karjääri edendamisel.»

Ingeri muusikukarjäär sai uue hoo eelmisel suvel, kui ta hakkas tegema koostööd noore Eesti muusikaprodutsendi Karl-Ander Reismanniga, kes samuti konverentsile kutse sai. Reismanni produtseeritud on koguni kolm laulu laupäevases Eesti Laul 2019 finaalis.

Ingeri sõnul armastab ta muusikat väga ja ei kujutaks elu ilma muusikata ette. «Loodan, et teised naudivad minu laule sama palju, kui mina nende loomist. Olen siiralt tänulik oma perele, sõpradele ja fännidele, kes on toetanud mind algusest peale ja teevad seda iga päev.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles