BonBon Club taasavas oma uksed raju peoga linna coolimatele peoloomadele

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 25. oktoobril startis hoogsa peoga totaalse uuenduskuuri läbi teinud ööklubi BonBon, mille   üks omanikke on ärimees Andres Peets (52).

Mees on teinud koos äripartneriga klubisse kõva rahasüsti. Investeering pole tõepoolest tühja läinud, sest arhitekt Ville Lausmäe loodud interjöör on šikilt New York`lik ning pälvinud juba ka rahvusvaheliste disainerite tähelepanu.

Klubi slogan on Be my candy tonight (ole täna öösel minu komm), mis pakub kõvasti tõlgendusvõimalusi. Logo kujutab iharaid huuli kommi lakkumas.
 
«Tahame, et klient tunneks end hoolitsetuna ja igapidi lakutuna. Ja teenindajad on meil kõik megatšikid,» valgustab Peets.
 
 
Klubi resident DJ-de Kermo Herdi ja Tom Lilienthali muusika saatel nautisid Tallinna mainekama ööklubi avamist üle 1500 külalise!
 
Klubile lisab erilisust sadu meetreid LED-valgusteid, millega klubi muutis värvi terve öö. Senine logo jänese ja karumõmmiga on asendunud Rain Pikandi poolt loodud jänesest pulgakommiga. Seda täiendab uus slogan Be my candy tonight.
 
Peomeeleolu aitasid rikastada silmapaistvalt riietunud meelelahutajad jelly shottide ja seksapiilsete letitantsudega.
 
Peoloomad lasi endas valla mitmeid tuntuid inimesi: Anu Saagim, Zenja Fokin, Maarja-Liis Ilus, Tiina Talumees, Jana Hallas, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre, Urmas Sõõrumaa, Anders Sahkna, Riina Suhhotskaja, Kaia Triisa, Kirke Ert, Margit Hakomaa, Kristina Heinmets, Xenia Joost,Heti Tulve, Maret Soom, Rasmus Kagge, Imre Kose, Mart Haber, Taivo Piller, Tairi Morozov, Riina Põldroos, Arne Niit, vennad Rebased, jpt.
 
 
Reedel tähistati šiki peoga ka Peetsi armsa kaasa, Janne Klooreni 30ndat juubelit. Pidu algas varakult lounge Spiritis stiilipeoga by Marlene Dietrich ja jätkus hoogsa peoga BonBonis kuni varaste hommikutundideni.
 
 
 
Kiika meeleolukat peogaleriid!
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles