Paparatso: Schwarzeneggeri tütar ja Chris Pratt pärast kihlumist koos avalikkuse ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Guardians of the Galaxy» staar Chris Pratt teatas kihlumisest Arnold Schwarzeneggeri tütrega 14. jaanuaril.  Hiljuti jäi kihlatud paarike üheskoos ka kõmupiltnike kaamerate ette.

39-aastane Chris Pratt ja 29-aastane Katherine Schwarzenegger hoidsid pikka aega oma suhet salajas. Alles 2018. aasta detsembris ilmusid nad esmakordselt koos sotsiaalmeediasse.

Prattil on abielust näitlejanna Anna Farisega poeg.

Kõmupiltnike kaamerate ette jäid Pratt ja Schwarzenegger hiljuti, kui käisid Hillsongi kirikus. Kusjuures on tegemist sama kirikuga, kus käivad ka Justin Biber, Selena Gomez, Kardashianid ja mitmed teised Hollywoodi A-listi tähed. 

Mõni aeg tagasi rääkis Pratt Hillsongi kirikust ka «Late Show with Stephen Colbert» telesaates, kus tal jätkus kiriku osas vaid häid sõnu. Sama ei tunne kiriku vastu aga näitlejar Ellen Page (31), kelle arvates pole LGBT inimesed sellesse kirikusse oodatud.

Ta kirjutas Prattile Twitteris: «Oh. K. See kirik on kurikuulus ka seetõttu, et on LGBT kogukonna vastane. Äkki puudutad seda teemat ka?» 

Vaata pilte meie galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles