Noor poliitik Jüri-Saimon sülitab poliitkorrektsusele ja andis välja raju muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri-Saimon Kuusemets andis välja video oma esimesele eestikeelsele singlile.
Jüri-Saimon Kuusemets andis välja video oma esimesele eestikeelsele singlile. Foto: Kuvatõmmis videost/Youtube

TV3 staarisaatest tuntud ja tänavu sotside ridades riigikokku kandideeriv Jüri-Saimon Kuusemets väntas oma esimesele eestikeelsele singlile ägeda muusikavideo, millega tõestab, et noor poliitik ei pea alati poliitiliselt korrektne olema.

21-aastane laulja, Tartu ülikooli riigiteaduse tudeng ning võib-olla õige pea ka riigikogulane andis välja videosingli, mis on tema enda sõnul «natuke julgem». See on veel tagasihoidlikult öeldud: noor Jüri-Saimon rokib värskes musavideos aluspükstes ning paiskab välja ridu nagu «See lõhn ajab kiima».

Noor laulja tõestab uue lauluga, et poliitikutee ei tee temast igavat kuivakut. «Kuigi olen ka riigikogu kandidaat, ei soovi ma end liiga tõsiselt võtta,» rääkis Jüri-Saimon Elu24-le. Videos tõestabki ta, et sugugi mitte igas eluvaldkonnas ei pea poliitiliselt korrektne olema ning nalja peab samuti saama.

Jüri-Saimon kirjutas uuele loole nii sõnad kui muusika. «Muusikasse minnes toimub minus isiksuste lahknemine ja tegemist on hoopis teise Jüri-Saimoniga, kes vaikselt end poliitikasse surub, või siis Tartu ülikoolis loengus istub. Maski ma ei kanna ja püüan endast ausa imago välja panna,» tutvustas noormees loo tausta.

Noor laulja kandideerib riigikokku sotside Harju- ja Raplamaa valimisnimekirjas.

Kuula Jüri-Saimoni esimest eestikeelset singlit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles