Selgeltnägija Marilyn Kerro avaldas, mida oodata uuelt aastalt ja miks ta oma lapse isaga ei abiellu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marylin Kerro jagab autogramme Lasnamäe Centrumis
Marylin Kerro jagab autogramme Lasnamäe Centrumis Foto: Konstantin Sednev

Norrakast mehe ja väikese lapsega Rakveres elav selgeltnägija Marilyn Kerro põikas nädalavahetusel Tallinna ja avaldas venekeelsele meelelahutusportaalile Limon seiku oma argipäevast ja abielust.

Limon tabas Kerro laupäeval Lasnamäe Centrumi moepäevalt, kus populaarne selgeltnägija ja nõid kohtus fännidega ning jagas autogramme. Eelmisel aastal emaks saaanud naine elab muidu oma mehe Mark Alexanderiga Rakveres, kus tal on ka pood.

Küsimusele, kas tema elus on praegu kõik hästi, vastas Kerro: «Kõigi elu peaks alati olema suurepärane, aga see kõik sõltub meie mõtetest. Kui me ei tunne ennast väga hästi, siis seda on näost näha. Sa võid oma nägu värvida, aga oma hinge sa ei värvi. Inimesed tunnetavad seda. Aga kui ma tunnen ennast enesekindlalt, siis seda on näha meigiga ja meigita, hea riietusega ja ilma. Mul on kõik hästi.»

Kerro sõnul kasvatavad nad koos mehega last, kuid abielus nad ei ole ja ei kavatsegi seda teha. «Ma ei usu abielusse. Kui meil on praegu koos hea, siis milleks meile see sõrmus. Armastame teineteist ja meil on hästi,» sõnas ta.

Kui meil on praegu koos hea, siis milleks meile see sõrmus.

Kerro rääkis, et nad kaalusid ka Norra kolimist, kuid otsustasid Rakvere kasuks, sest ta tahtis oma perele lähemal olla: «Ma ei usu, et me seal kogu elu elame, aga kuni laps on väike, siis oleme Rakveres.»

Loomulikult ei saa selgeltnägijaga rääkides mööda minna küsimusest, mida toob tulevik, mida oodata alanud aastalt?

Kerro sõnul peame me sel aastal rohkem endasse uskuma ning tõde ei ole vaja otsida kellegi teise käest.

Ta soovitab: "Midagi uut ei soovita alustada, lõpetage need asjad, mis pooleli. Olge perega, olge kallimaga. Otsida ja mõelda, et näe naabri põld on rohelisem, see pole õige. Siis te kukute väga valusalt. See aasta räägib väga palju perest, lastest ja nende kasvatamisest. Tuleb pühenduda eneseotsingutele, mitte joosta sinna tänna.»

Meil kõigil on elus raskusi, aga kuidas saab nendega hakkama kuulus nõid ja selgeltnägija? Seda saad teada Limoni videointervjuust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles