Curly Stringsil uus hoog sees: kuula, kuidas kõlab lugu sõprusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings avaldas uue singli «Sõbrad, mu kallid».
Curly Strings avaldas uue singli «Sõbrad, mu kallid». Foto: Kris Süld

Curly Strings on uuel aastal hoo sisse saanud ning avaldas südamliku singli «Sõbrad, mu kallid», millele filmiti ka muusikavideo. 

Ansambli solist Eeva Talsi muljetab: «Olen rõõmus, et saime aasta alguses Curlydega stuudios käia ja luua midagi uut. Seekord lõi kampa armastatud luuletaja Leelo Tungal, kes kirjutas laulule südamlikud sõnad. Leeloga tutvusime eelmisel aastal, kui salvestasime Curlydega Lotte uue filmi jaoks lõpulaulu.»

«Tema sõnad läksid hinge. Sealt tuli ka mõte uue meloodiaga tema poole pöörduda ja värske laulutekst meeldis mulle kohe, kui seda nägin. Vahel ju tekib meil kõigil tunne hõisata kõva häälega «Sõbrad, mu kallid, ma igatsen teid»,» sõnab lauljatar.

Ansambli kitarrist Jaan Jaago lisab: «Mõnus oli pärast pisukest pausi bändikaaslastega jälle kokku saada ning muusikat luua. Minu jaoks on see pala mõnus tagasivaade bändi algusaastatesse - saigi see bänd ju rajatud ennekõike sõprusele ja tänu sellele ta ka püsima on jäänud ja edasi sammub! Soovime kõigile ilusat sõbrapäeva!»

Uut laulu saab kuulda ka kontsertitel, mis toimuvad mai alguses üheskoos Üle-Eestilise Noorte Sümfooniaorkestriga Tallinnas, Pärnus ja Tartus. 

Vaata ka videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles