Katrin Lust ja Jüri Butšakov hakkavad peaministrikandidaate proovile panema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust.
Katrin Lust. Foto: «Kuuuurija»

Kõik nad seda tahavad, aga kes väärib järgmist peaministrikohta? Selle välja selgitamiseks toob Kanal 2 koos Postimees Grupiga ekraanile pingelise teledebati, mis seab vastamisi kuus peaministrikandidaati. Kandidaadid võtavad pihtide vahele saatejuhid Katrin Lust ja Jüri Butšakov.

Pingeline otsesaade «Peaministrikandidaatide debatt» jõuab Kanal 2 ekraanile mõni päev enne riigikogu valimisi. Oma sobivust peaministriks tulevad 27. veebruaril eetrisse minevas otsesaates tõestama kõigi suuremate erakondade esimehed – praegune peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas, Reformierakonna esimees Kaja Kallas, EKRE esimees Mart Helme, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jevgeni Ossinovski, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ja Eesti 200 esimees Kristina Kallas.

Stuudiosse saabuvad kandidaadid peavad valmis olema ebamugavateks küsimusteks ja üllatavateks olukordadeks, sest tavaline ei saa see otsesaade olema. Saatele lisavad vürtsi saatejuhid Katrin Lust ja Jüri Butšakov, kes juhivad meeleolukat debatiformaati ootamatute küsimuste ja tähelepanekutega.

Kuigi riigikogu valimised on tõsine teema, üllatab «Peaministrikandidaatide debatt» vaatajat siiski ka huumori ja mängulisusega ja seda eelkõige läbi saatejuhtide teema- ja küsimustevalikute.

Kui igapäevase otse-eetri kogemusega saatejuht Jüri Butšakov tunneb end selles formaadis kui kala vees, siis Katrin Lusti jaoks saab see olema esimene otsesaate väljakutse. «Minu jaoks on väga põnev juhtida sellises formaadis otsesaadet nii tugevate isiksustega. Televaatajatele saan vaid lubada, et seistes vastamisi kogenud poliitikutega, ei ole ma mingi lumehelbeke,» sõnas Katrin Lust.

«Peaministrikandidaatide debatt» on Kanal 2 ekraanil 27. veebruaril kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles